Tweeter button
Linkedin button

Profiel

Jan HaakmanMag ik mij even voorstellen?

Ik ben Jan Haakman, ben 50 jaar en gehuwd.
In mijn loopbaan als hoofd administratie, controller, bedrijfsadviseur en voormalig eigenaar van een eigen bedrijf, vond ik de tijd rijp om deze ervaringen over te brengen naar andere organisaties. Op efficiënte manier zet ik mijn gedreven, doelgerichte en ondernemende talenten in voor interim opdrachten in een rol van financieel manager, controller, projectleider en verander/verbetermanager.
Mijn vakkundigheid als zelfstandig interim manager uit zich door het maken van een doelgericht plan van aanpak en met handson mentaliteit nieuwe acties op te pakken, waarbij ik resultaatgericht streef naar de hoogste kwaliteit van serviceverlening.

Met mijn brede kennis en ervaring in zowel de profit- als non-profitsector weet ik directie, management en personeel met raad en daad te adviseren en op professionele wijze te ondersteunen. Ik heb een passie voor cijfers en ben uw partner bij het zoeken naar de beste manier om cijfers te interpreteren. Niet alleen de cijfers op zich maar juist meer het beïnvloeden en de achterliggende factoren welke hierop van invloed zijn.
Wet en regelgeving, administratie en verantwoording, professionalisering, krimp, groei en schaalvergroting, het zijn allemaal zaken waar u als
directie/managent in toenemende mate mee te maken heeft.

Mijn motto: minder regels, meer resultaat en sturen op vertrouwen

“werk synergistisch volgens de principes van creatieve samenwerking” Stephen Covey