Tweeter button
Linkedin button
homepage content

Om u gelijk een goede indruk te geven van onze dienstverlening, nodigen wij u uit om verder te lezen en zelf te beoordelen dat u niet verder hoeft te zoeken naar een goede interim manager die u precies die oplossing kan bieden waar u en uw organisatie behoefte aan heeft.

Waarom kiezen voor een gespecialiseerde interim manager?

Om er zeker van te zijn dat u professionaliteit goed kunt combineren met tijdelijke oplossingen, biedt Solid Figures u via interim management diverse vormen van dienstverlening, welke gelijk inspelen op de vraag die wellicht bij u in de organisatie speelt en waarvoor u een oplossing zoekt.

Door de krachtige en doortastende aanpak ondersteunen wij uw organisatie. Heeft u een speciaal project, tijdelijke overbrugging in het management nodig of extra hulp in een hectische periode? Dan biedt Solid Figures als interim manager de meeste voordelen in kennis, visie, besluitvaardigheid, teambuilding en oplossingsgerichtheid.

Vier redenen om met Solid Figures in zee te gaan!

Project Controller

Wilt u op korte termijn een grote verandering in uw organisatie door- voeren, welke op een project- matige wijze geïmplementeerd moet worden en bent u hiervoor opzoek naar een ervaren en doortastende project- controller of projectleider?

Lees verder >>

Financieel Controller

Bent u op zoek naar diensten op het gebied van financieel control in verschillende vormen, op interim-basis, in projectvorm of in adviesvorm? Als financieel controller hebben wij de juiste expertise en kennis om uw project “in control” te houden.

Lees verder >>

Bedrijfsadvies

Heeft u bijstand nodig in de bedrijfsvoering? Op zoek naar mogelijk- heden op het gebied van verbetermanagement, kosten- besparingen, reorganisatie en ander oplossingsvragende processen? Onze dienst bedrijfs- advies is de perfecte oplossing.

Lees verder >>

Financiële Dienstverlening

Zoekt u een tijdelijke oplossing en expertise voor de inrichting van uw administratie of voor tijdelijke ondersteuning op financieel, administratief en management- gebied? Dan is Financiële Dienstverlening wellicht de beste oplossing.

Lees verder >>

rss

Recente Tweets

    No public Twitter messages.