Tweeter button
Linkedin button

Financiële dienstverlening

financiële dienstverlening

Is het herkenbaar dat uw organisatie in een tijdelijke drukte zit? Heeft u veelal momenten dat u een administratieve functie tijdelijk zou willen laten invullen of dat extra arbeidskracht voor financiële of administratieve vraagstukken nodig is? Ook vanuit deze functie kunnen wij zaken oppakken waarvan u denkt dat deze (extra) aandacht behoeven.

Financieel en administratieve vraagstukken
Wij zien het als een challenge om een vakkundig en structurele bijdrage te leveren voor het oplossen van uw financiële en administratieve vraagstukken of knelpunten. Het is wellicht voor de hand liggend, maar bijvoorbeeld bij het opschonen van tussenrekeningen, het innen van openstaande vorderingen (credit management). Kortom: Is het doel duidelijk definieerbaar en zijn de werkzaamheden projectmatig uit te voeren, dan realiseren wij ongeacht uw vraagstuk graag op projectmatige basis úw doelstelling.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan helpen wij u graag verder. Samen kijken wij naar uw probleem, anticiperen op toekomstige wijzigingen of door te voeren veranderingen en zorgen ervoor dat hulp op maat wordt geboden, zodat uw financiële of administratieve organisatie snel weer up-to-date is.